Hoe stel ik DriverAssist in om automatisch te scannen?

Klik op Instellingen> Algemene instellingen. Om automatisch scannen bij elke reboot in te stellen, zet U een vinkje bij de vakjes naast “apparaten automatisch scannen wanneer toepassing wordt gestart” (1) en Run DriverAssist bij opstarten van de PC (2). Vergeet niet om daarna te klikken op de groene knop Instellingen opslaan. Auto-Scan

Hoe snel ontvang ik het krediet van mijn restitutie aanvraag?

Het duurt normaal gesproken 4-7 werkdagen om naar uw rekening terug gestort te worden, nadat wij uw restitutie aanvraag aan onze kant verwerkt hebben. Laat u ons aub zo snel mogelijk weten als u uw krediet niet terug heeft gekregen na deze tijdperiode zodat wij het spoor van onze kant kunnen nagaan.

Hoe vraag ik een Restitutie aan?

Neem gerust contact met ons op via ons Klanten Portaal zodat wij u kunnen helpen met uw aanvraag. Zolang het voldoet aan de eisen van ons Restitutie Beleid, zijn we meer dan bereid om het voor u te verwerken. Middels het portaal, kunt u ervoor kiezen om een Ticket te Versturen over uw aanvraag of u kunt er ook voor kiezen om met ons te chatten. Hoe dan ook, uw tevredenheid is onze enige zorg.

Wat is jullie Restitutie Beleid?

Wij staan achter al onze producten. Vertrouw op SafeBytes om een toonaangevende klantenondersteuning en transparant restitutie beleid aan te bieden. De eerste aankoop van DriverAssist software wordt ondersteund door een 60-dagen onvoorwaardelijke geld-terug garantie. In het geval dat de identificatie van de aankoop die door de klant gegeven wordt, niet overeen komt met een overeenkomstige aankoop van DriverAssist, kan de klant worden gevraagd om secundaire methoden van aankoop identificatie te verstrekken om hun bestelling te lokaliseren de restitutie te verwerken.

Kan ik mijn Subsrcriptie automatisch vernieuwen?

Dat kunt U zeker gedurende en na uw aankoop. Wanneer u op de Subscriptie pagina bent, krijgt u een sectie zoals die hieronder, welke u een optie geeft het automatisch te vernieuwen. Auto-Renew Als u de auto-vernieuwing wilde doen, maar het niet tijdens de aankoop heeft kunnen doen, kunt u een Ticket Openen op ons  Klanten Portaal zodat wij de verandering kunnen doen voor u. Heel snel, kunt u dit ook zelf doen. Wij informeren U hierover in deze post.

Hoe kan ik mijn Licentie Code oproepen?

Als U DriverAssist al verwijderd heeft, en vergeten bent de Licentie Code op te schrijven, kunt U het nog steeds oproepen door hierheen te gaan. Vul het Email adres (1) dat u gebruikt heeft bij het aanschaffen van onze software in. Vul de Verificatie Code (2) in en druk op Volgend (3). Lost-Key

Wat voor soorten hulp geven jullie?

We hebben een E-mail ondersteuning via ons Klanten Portaal 24 uur per dag, die kan worden benaderd via de knop Help in DriverAssist. Voor de directe link, klikt u daar aub. U heeft ook de luxe om te chatten met onze hoffelijke ondersteuning vertegenwoordigers tijdens weekdagen, rond-de-klok, als Uw probleem onmiddellijke aandacht nodig heeft. Telefonische ondersteuning is op dit moment niet beschikbaar, maar zal deel uitmaken van onze nuttige diensten in de nabije toekomst.

Hoeveel zijn uw software licentie abonnementen?

Onze Standaard Licentie is concurrerend geprijsd op $ 29,99, terwijl de Uitgebreide Licentie $ 39,99 is. De bundel prijzen voor Safebytes Anti-Virus zijn als volgt: $ 9,99 en $ 14,99 respectievelijk, afhankelijk van het type abonnement. Price-Standard   Price-Extended

Kan ik DriverAssist Met Safebytes Anti-Virus bundelen?

Ja, dat kan! Terwijl U op de pagina abonnementen bent, hoeft u alleen te klikken de tick-box zoals op de afbeelding hieronder, en dan verder gaan met uw aankoop zoals ze is. Bundle-Standard-New   Bundle-Extended

Wat voor abonnementen bieden jullie aan?

Op de abonnementen pagina, klikt u op de vervolgkeuzepijl (1) om de 2 abonnementen beschikbaar te zien: de ene is de Standard Licentie (6-maanden abonnement) en de andere is de Uitgebreide Licentie (1-jarig abonnement). Subscriptions-New

Wat moet ik doen als een Driver Update niet werkt?

Driver-Failed De beste manier om met dit bericht om te gaan is door te klikken op Contact opnemen met ondersteuning en een ticket op ons Portaal te openen. Live Chat is misschien niet de beste weg voor dit soort probleem. Zodat wij dit verder kunnen onderzoeken, raden wij u aan dat u een ticket op ons Portaal opent, zodat wij een beter idee over wat de werkelijke oorzaak van de fout kunnen krijgen.

Hoe kan ik de nieuwste drivers updaten en installeren op mijn computer?

Lanceer DriverAssist van het Startmenu of van de snelkoppeling op het bureaublad. Zodra het hoofd toepassing scherm is geopend, klikt u op de groene Scan Nu knop van het top menu paneel onder het tabblad Start. Scan   Wilt u alle drivers updaten, zoals per aanbeveling van DriverAssist, klikt u op de update Alle (1) knop. U heeft ook de mogelijkheid om te bekijken welke U eerst zou willen updaten, door een vóór een de tick-boxen aan te klikken. Klik gewoon op Update Geselecteerd (2) om door te gaan.   Update-All   Na het downloaden van de nieuwste drivers, heeft u 2 opties: Instaleer Alle(1) of Instaleer Geselecteerd (2). Ga door met de update volgens uw preferentie.   Install-New   U wordt dan gevraagd om een herstelpunt (1) te creëren. Het is altijd raadzaam om een back-up te doen wanneer u wijzigingen op uw computer wilt uitvoeren. Klik de tick-box (2) als u deze optie wilt houden elke keer dat u een update doet.   Create-Restore   Het wordt aanbevolen om een Herstart te doen na de update. U kunt er ook voor kiezen om te klikken op Annuleren als u de reboot handmatig wilt doen.   Restart

Waar kan ik mijn Licentie Code vinden?

Lanceer DriverAssist van het Startmenu of de snelkoppeling op het bureaublad. Wanneer het hoof applicatie scherm open is, klik op het tabblad Licentie (1) van het boventste menu venster. U moet uw licentie code (2) informatie net onder de gebruikers-ID vinden. Gelieve deze informatie op te slaan, samen met de geregistreerde naam en e-mail, die u kunt vinden beneden aan de pagina, daar deze de relevante gegevens zijn die nodig zijn om uw account te localizeren van onze kant.     License-Key

Hoe Komt het dat Ik geen Chat paneel zie op het Klant Portaal?

Onze Chatondersteuning is 24 x 7 tijdens weekdagen. Echter, tijdens het weekend, is de chat niet beschikbaar niet rond-de-klok. Er zouden gevallen kunnen zijn waar het chat-paneel niet eens zichtbaar is op het portaal. Dit betekent alleen dat er geen support medewerker ingelogd is  gedurende die tijd. U mag echter ten volle profiteren van onze E-mail ondersteuning, op elk gegeven moment in de week.

Hoe Kontakteer ik Support?

Lanceer DriverAssist. Klik op het Home tabblad en klik daarna de Helpknop onderaan links op het scherm. Door op Help te klikken opent U het DriverAssist Klant Portaal op Uw internet browser. U kunt kiezen ons via e-mail te kontakteren of via Chat. Voor Email Support, vult u alstublieft alle benodigde informatie in (1) en klik op de groene knop Submit Ticket (2) om automatisch een support tickent te creëren. U kunt een antwoord verwachten binnen 24 uur. Voor onmiddelijke hulp, klikt U op de groene Chat Nu (3) knop, welke zich beneden rechts op de pagina bevindt. U moet dan een antwoord krijgen binnen de eerste minuut, nadat u uw eerste vraag heeft gesteld. Customer-Portal

Hoe kan ik een DriverAssist Licentie aanschaffen?

Na het installeren van DriverAssist, zal u worden gevraagd uw computer te scannen voor driver fouten, gevolgd door een prompt om de software te registreren. Klik op de groene Registreer Nu knop. Register-Now   U ziet dan een pagina waar u gevraagd wordt een formulier in te vullen: Volledige Naam (1), Email (2) en Land (3). Alleen de eerste 2 zijn verplichte velden. Daarna, klik op de groene Activeer Nu knop. Cart-1   Klik op de vervolgkeuzepijl (1) en kies het door u gewenste abonnement: Standaard (6 maanden) of Verlengd (1 jaar). U heeft ook de mogelijkheid om het te bundelen met Safebytes Anti-Virus door te klikken op de tick-box (2). Ten slotte kiest u de gewenste betaalmethode: Krediet Kaart (3) of PayPal (4) om door te gaan met de aankoop. Cart-2

Hoe kan ik zien of mijn software geactiveerd is?

Lanceer DriverAssist van het Startmenu of via de snelkoppeling op uw Bureaublad. Zodra het hoofd toepassing scherm is geopend, klikt u op de Licentie (1) tabblad in het bovenste menu paneel. Je moet het woord Geregistreerd (2 & 3) te zien. De Gebruiker ID (4) en de licentiecode (5) zal ook op deze pagina worden weergegeven. Net onder de code is de Vervaldatum. De geregistreerde naam en e-mail (6) zal te zien zijn in de linkerbenedenhoek van de pagina. Driver-Assist-Registration

Hoe Verwijder ik DriverAssist?

Als een verantwoordelijke software ontwikkelaar, maakt Safebytes al onze programmas snel en makkelijk te verwijderen. Volledige details zijn beschikbaar op onze verwijder pagina of met de volgende instructies:
1.Naviger naar Controle Scherm.
2.Selecteer verwijder Programmas en Onderdelen.
3..Localizeer DriverAssist op de lijst van programmas.
4.Klik Volgende en volg de instructies op het scherm.

Hoe Installeer ik DriverAssist?

Driver Assist kan worden gedownload en geïnstalleerd vanaf de officiële DriverAssist website. Volg de onderstaande instructies voor het downloaden en installeren van de software:
  1. Open uw internet browser en ga naar http://driverassist.com/
  2. Van het hoofdvenster onder de Download pagina, klik op de groene knop Download Safebytes DriverAssist.
  1Download   Wanneer u wordt gevraagd, selecteert u de Bestand opslaan of opslaan op schijf optie in het dialoogvenster. Noteer de locatie waar het bestand wordt opgeslagen. Zodra de download is voltooid, zoekt u het gedownloade bestand en dubbelklikt erop om de installatieprocedure te starten. Volg de instructies op het scherm om DriverAssist te installeren:   1Install 1   Klik op Volgende om door te gaan. 1Install 2   Lees de licentieovereenkomst voor eindgebruikers en klik op Ik Stem Toe om door te gaan of klik op Terug om naar het vorige scherm te gaan.   1Install 3 1Install 4   Klik op Voltooien om de installatie te voltooien en start DriverAssist op uw computer.